2011. szeptember 28., szerda

Vezsuzsi gömbje "síkban"


Vezsuzsi egyik régesrégi bogyójának indult (a narancs teklákig stimmel), aztán medál lett belőle, de így is tetszik. Olyan keleties hatása van a színek miatt, gondoltam jó lesz hozzá a Szultán bogyó fülbevalónak. Köszi Zsuzsi, köszi K.kriszta!

2011. szeptember 16., péntek

Kiwa alapon


Kerülgettem egy ideje a pillangógyöngyeimet, (közben gondolkodtam rajta, hogy vajon mihez is vehettem annak idején?) aztán eszembe jutott a Kiwa gyűrű. Tovább fűztem, végül medál lett belőle, mindjárt kettő is. Mivel a lánc része is pillangógyöngyből készült, így elég sokat sikerült hasznosítani. Nekem a barna tetszik jobban, de persze hogy a rózsaszínnek lett hamarabb gazdája:)

2011. szeptember 14., szerda

Díjat kaptam

Ewatól, amit nagyon köszönök!

Nagyra tartom a munkásságát, az önzetlenségét, az emberiességét. Felkarolja a tehetséges kezdőket, és mindig van egy jó szava a blogtársakhoz. Kövessétek ti is, érdemes: http://ewagyongyosvilaga.blogspot.com/

2011. szeptember 9., péntek

Alisa feketében

Variálgattam a színekkel, de ez bizonyult a legjobbnak. A matt és fényes felületek váltakozása ad némi játékot a "komor" feketének. (én egyébként nagyon szeretem a feketét) A mintáért köszönet Nironak.

A napokban sokat alkottam saját kútfőből is, majd mutatom őket!

2011. szeptember 3., szombat

Gerbera vagy margaréta

Ezt is meg kellett fűzni:) Összesen két féle szirmom volt, ezekből ezt tudtam kihozni. Lehetne szebb is...na majd egyszer, ha megint be tudok szabadulni egy gyöngyös boltba, beszerzek szépséges szirmokat!